Nordwaarts

een video
laten maken?

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Mens of organisatie, iedereen heeft een eigen verhaal te vertellen. Je wilt dit op de mooiste en meest doeltreffende manier overbrengen. Want met een verhaal maak je verbinding. En met een video maak je het tastbaar.  Benieuwd hoe je die verbinding kunt maken? Laat ons jouw verhaal vertellen. Want jouw verhaal, is onze uitdaging.

Ook wel een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm genoemd. Een merkfilm draait om de identiteit en visie van het merk, dat krachtig wordt uitgelegd & getoond. Het merk komt tot leven en wordt tastbaar gemaakt.

merkfilm

Jouw product, dienst of idee promoten? Een commercial zorgt ervoor dat jouw boodschap in de spotlights komt te staan. Informeer, activeer of motiveer. Een doeltreffende manier van communiceren, dat doe je met een commercial.

commercial

Laten zien wat je in huis hebt? Breng de mensen binnen je organisatie in beeld! Betrouwbaarheid creëren door een persoonlijke boodschap te vertellen. Maak verbinding door je organisatie te laten stralen.

employer
branding

bedrijfsfilm laten maken?

Heb jij ook een verhaal te vertellen? Wij maken het! Wij reiken je de hand en zorgen dat jouw boodschap landt. De mogelijkheden zijn oneindig, we denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie of een potje ping-pong.

commercial bedrijfsfilm, merkfilm?

Heb jij ook een verhaal te vertellen? Wij maken het! Wij reiken je de hand en zorgen dat jouw boodschap landt. De mogelijkheden zijn oneindig, we denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie of een potje ping-pong.

meer zien?

Bollegraaf Recycling Solutions

Een wereld van verschil maken. Dat doet Bollegraaf met in het bedenken van oplossingen voor het recyclen van plastic.  Dat is de essentie van Bollegraaf haar gedachtegoed en juist dat zit in deze brandfilm.

Bollegraaf Recycling Solutions

Een wereld van verschil maken. Dat doet Bollegraaf met in het bedenken van oplossingen voor het recyclen van plastic. Dat is de essentie van Bollegraaf haar gedachtegoed en juist dat zit in deze brandfilm.

Oostenrijk Group

Als chauffeur bij Oostenrijk Touringcars weet je als geen ander het verschil tussen vakwerk en prutswerk. Want of je nu een groep schoolkinderen naar het zwembad brengt, zorgdraagt voor het uitvoeren van een OV-dienst of supporters van AFC Ajax naar een belangrijke uitwedstrijd rijdt: aandacht maakt het verschil.

The Gentlemen's Club

Dingen doen die dicht bij jezelf liggen en waar je blij van wordt. De Heeren van Rinsma wordt blij van het verbinden van mensen en het bieden van vermaak. In hun winkel, maar ook daar buiten. Wij maakten deze promo, ter introductie van The Gentlemen’s Club.

The Gentlemen's Club

Dingen doen die dicht bij jezelf liggen en waar je blij van wordt. De Heeren van Rinsma wordt blij van het verbinden van mensen en het bieden van vermaak. In hun winkel, maar ook daar buiten. Wij maakten deze promo, ter introductie van The Gentlemen’s Club.

andere diensten

leuk! laat hier je gegevens achter

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

video maken

studio huren