Nordwaarts

jouw verhaal, in een foto

Waar wij bij video graag in beweging komen, staan we ook zonder moeite stil om te kijken hoe we met fotografie jouw verhaal kunnen vertellen. Locatie, licht, scherpte, compositie en contrast; eindeloze routes die je op kan. Maar geen stress, wij kennen de weg.

beeld in onze fotostudio?

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden in onze foto en film studio. De studio is in te zetten als dagstudio, waar mooie lichtstralen zorgen voor een natuurlijk effect. Wil je niet spelen met de wetten van de natuur? Dan maken we de studio volledig donker. Op deze manier krijg je volledig de controle over het licht. Ideaal voor videoproducties, maar uiteraard ook voor portretfotografie en productfotografie. Hierin bieden wij de optie om je met lichtapparatuur te ondersteunen. Ledlampen, lichtvormers, statieven en verschillende achtergrondkleuren zijn op aanvraag bij te boeken.

commercial bedrijfsfilm, merkfilm?

Heb jij ook een verhaal te vertellen? Wij maken het! Wij reiken je de hand en zorgen dat jouw boodschap landt. De mogelijkheden zijn oneindig, we denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie of een potje ping-pong.

meer zien?

Bollegraaf Recycling Solutions

Naast dat we van bewegend beeld houden, staan we ook graag stil bij fotografie. Voor Bollegraaf hebben we tijdens het filmen ook foto’s geschoten, waardoor de beeldstijl in de video en fotografie gelijk zijn.

Bollegraaf Recycling Solutions

In 2022 was het lichtfestival LUNA weer in Leeuwarden, na twee succesvolle editie’s was het tijd voor de derde editie. 

andere diensten

leuk! laat hier je gegevens achter

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

video maken

studio huren