Nordwaarts

een drone video laten maken?

Met een drone video trek je altijd de aandacht! Dynamische shots vanuit perspectieven zoals je ze nog nooit hebt gezien. Impact maken en aandacht pakken door unieke drone beelden. Door onze behaalde gecertificeerde drone-papieren hebben wij de mogelijkheid om op de mooiste plekken met onze drone te vliegen!

beeld vanuit
de lucht

Droneopnamens zijn uniek omdat ze ons de mogelijkheid bieden om de wereld op een totaal nieuwe manier te bekijken. Door het gebruik van drones kunnen we plekken bereiken die voorheen onbereikbaar waren en onze verhalen nog sterker vertellen. Dit maakt dit uniekeperspectief uiterst waardevol voor verschillende toepassingen, zoals film en videoproductie, vastgoedmarketing, toerisme, enzovoort.

beeld vanuit
de lucht

Ellelange teksten of handleidingen die voelen alsof je iemand uit 1800 uitlegt hoe internet werkt. Ja, complexe informatie overbrengen op een manier die jouw doelgroep begrijpt kan lastig zijn, maar dat hoeft niet. Met een animatie, volledig in jouw huisstijl, breng je iets met beeld gemakkelijk tot de kern. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Laat het ons even weten; we hebben genoeg voorbeelden voor je!

drone opnamen maken

Heb jij ook een verhaal te vertellen? Wij maken het! Wij reiken je de hand en zorgen dat jouw boodschap (en onze drone) landt. De mogelijkheden zijn oneindig, we denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie of een potje ping-pong.

leuk! laat hier je gegevens achter

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

video maken

studio huren